SINTERKLAAS SURPRISE MUSEUM


Op school is het altijd een opwindende tijd wanneer de kinderen lootjes trekken en aan de slag gaan met het maken van prachtige surprises. Vaak wordt er veel tijd en moeite gestoken in het creëren van deze unieke kunstwerken. In onze school is er daarom een speciale tentoonstelling. 

De surprises worden niet pas op 5 december onthuld, maar al eerder, in een Sinterklaas Surprise Museum! Het museum heeft een looproute waarmee je langs de surprises loopt van alles klassen. Door middel van gevouwen letters en kleurrijke posters worden de klassen duidelijk aangegeven. Zorg ervoor dat de namen en gedichten verborgen blijven. Dit doen we bijvoorbeeld door ze onderop of in een envelop te plaatsen, zodat alleen de surprise zelf bewonderd kan worden.

Voor zowel de kinderen als de ouders hebben we de openingstijden van ons museum gecommuniceerd, zodat iedereen de kans krijgt om op bezoek te komen en alle prachtige surprises te bewonderen. Op deze speciale momenten kunnen bezoekers rustig door het museum wandelen en zich laten betoveren door de creativiteit van onze leerlingen.

Kom langs en laat je betoveren door de magie van Sinterklaas in het Sinterklaas Surprise Museum!


posters maken

Laat de leerlingen posters maken, zodat bezoekers van het museum kunnen zien welke groep erbij hoort. De instructievideo's voor het maken van de letters zijn beschikbaar via deze link.